DŽONI DEP PONOVO PRED SUDOM: Ovoga puta zbog napada na člana filmske ekipe

Novosti online

17. 06. 2022. u 12:05

AMERIČKI glumac DŽoni Dep ponovo će se naći pred sudom sledećeg meseca, ovog puta zbog optužbe za napad, što verovatno neće postati medijski spektakl nalik na njegovo nedavno suđenje za klevetu, pošto je zahtev da se postupak prenosi uživo na televiziji odbijen, izvestio je "NJuzvik".

ЏОНИ ДЕП ПОНОВО ПРЕД СУДОМ: Овога пута због напада на члана филмске екипе

Foto: EPA

Tokom njegovog šestonedeljnog suđenja za klevetu sa bivšom suprugom Amber Herd, gledaoci su mogli da prate uživo na dnevnoj bazi svu dramu koja se emitovala iz okružnog suda okruga Ferfaks u Virdžiniji.

U tužbi protiv Depa, koja je podneta u julu 2018, Bruks je naveo da se glumac uznemirio kada je obavešten da će snimanje morati da prestane tokom jedne noći, nakon što im je gradska dozvola više puta produžena, preneo je "Ju-Es vikli”.

List je citirao Depa koji je Bruksu, koji je u filmskoj ekipi radio kao menadžer lokacije, odgovorio: "Ko si ti, dođavola? Nemaš pravo da mi govoriš šta da radim!"

Glumac je tada navodno dva puta udario Bruksa u grudni koš, pre nego što je povikao: "Daću ti 100.000 dolara da me odmah udariš u lice“.

Kada njegova navodna izjava nije naišla na reakciju, Dep je, navodno, "nastavio da viče i grdi Bruksa pred velikim brojem ljudi, sve dok ga njegovi telohranitelji fizički nisu sklonili".

Bruks, koji je rekao da je Depov dah tada "mirisao na alkohol", dalje je naveo da ga je, kada se vratio na filmski set tri dana kasnije, producentkinja zamolila da potpiše izjavu u kojoj se navodi da neće tužiti producentski tim, da bi nakon što je to odbio bio otpušten.

Dep je odgovorio na tužbu rekavši da su Bruksove povrede zadobijene kao rezultat "samoodbrane, odnosno odbrane drugih", navodi britanski "San".

On je takođe optužio Bruksa da je "isprovocirao" ponašanje koje je dovelo do njegovih povreda.

Na nedavnom suđenju povodom tužbi Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke optužnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku "Vašington posta" iz 2018, Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji.

TV mreža "Zakon i zločin", koja je direktno prenosila Depovo suđenje za klevetu, saopštila je da je odbijen njen zahtev podnet Višem sudu okruga Los Anđelesa u vezi sa dobijanjem dozvole za emitovanje novog suđenja, kada ono počne 25. jula, preneo je "NJuzvik".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPOZORENJE: Greška kojom MED pretvarate u OTROV - unos ove namirnice može biti štetan po vaše zdravlje