JAVNOST SE OBRUŠILA NA KIM KARDAŠIJAN: Posle 60 godina, haljina Merilin Monro je uništena (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 22:47

HALjINA koja je simbol vremena Merilin Monro, nakon ovogodišnje Met gale, ostala je poderana, a krivac za "ovaj zločin" je Kim Kardašijan.

ЈАВНОСТ СЕ ОБРУШИЛА НА КИМ КАРДАШИЈАН: После 60 година, хаљина Мерилин Монро је уништена (ФОТО)

Foto: Tanjug AP

Podsetimo, rijaliti zvezda je za ovu svečanost, čija je tema bila "Pozlaćeno doba", obukla haljinu Merilin Monro. Iako je ta kreacija bila dobro očuvana, tragovi poderanog materijala, ali i manjak kristala sa nje pokazali su da se njeno stanje nakon Met gale drastično promenilo.

Stručna javnost je tada upozoravala da bi haljina mogla da bude oštećena i uništena.

Nina Boski, producentkinja dokumentarne serije o Merilin Monro i serije na internetu posvećene životu Merilin Monro, rekla je da Kim Kardašijan u čuvenoj haljini na Met gali nije trenutak koji treba da se pamti.

Skot Fortner, istoričar i kolekcionar, rekao je da je Kim u haljini filmske dive razbesnela ljude, jer je to "svetinja" koju je nosila samo Merilin.

- To je nacionalno blago koje nije trebalo da se ponovo nosi. Da je bilo do mene, ne bih dozvolio da se komad američke kulturne istorije tako zloupotrebi. Samo da se razumemo, ovo nema nikakve veze sa Kim Kardašijan - zaključio je Fortner.

 

Samo mesec dana nakon Met gale, to se i desilo – haljina je poderana, materijal se raširio, a kristali su na nekim mestima i ispali.

Fotografije pocepane haljine proširile su se društvenim mrežama i to je izazvalo bes javnosti.

"Bravo, uništila je za 11 minuta, toliko ju je dugo nosila", "Mogla je da nosi repliku, ali ne, ona je želela original i sad je gotovo", "Ne znam šta smo očekivali", "Merilin se sad prevrće u grobu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod poređenja fotografija na kojima je haljine pre i posle nošenja Kim Kardašijan.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili