IZGUBILI SMO VELIKOG ČOVEKA: DŽenifer Lopez se emotivnim rečima oprostila od kolege Reja Liote

Novosti online

28. 05. 2022. u 09:01

DžENIFER Lopez, koja je sa Liotom igrala u seriji “Shades of Blue” odala je počast pokojnom kolegi.

ИЗГУБИЛИ СМО ВЕЛИКОГ ЧОВЕКА: Џенифер Лопез се емотивним речима опростила од колеге Реја Лиоте

Foto EPA

Naime, Dženifer je na svom Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, ali i scenu sa seta gde oboje plaču.

- Rej je bio moj "partner u zločinu" u seriji "Shades of blue". Prva stvar koja mi je pala na pamet kad je on u pitanju jeste koliko je bio divan prema mojoj deci. Rej je bio oličenje jakog muškarca koji je bio iznutra nežan. Verujem da je to ono što ga je učinilo sjajnim glumcem. Podelili smo neke intenzivne trenutke na setu te tri godine.

- Kao i svi glumci, bio je komplikovan, iskren i veoma emotivan. Uvek je bio pristupačan i sećaću se sa dragim uspomenama na vreme koje smo proveli zajedno. Izgubili smo velikog čoveka. Počivaj u miru, Rej. Tužno je što smo te izgubili tako prerano. Zauvek ćeš biti u mojim mislima. Šaljem ljubav i snagu tvojoj ćerki Karsen, porodici i svima koje si voleo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsetimo, Holivudski glumac Rej Liota preminuo je 26. maja u 67. godini u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Opasne vode", kako je naveo filmski portal Deadline, Liota je umro u snu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)