SVE SE SVELO NA BAKŠIŠ: Slađa Delibašić "oplela" po svojoj profesiji

V. N.

23. 05. 2022. u 12:19

PEVAČICA Slađa Delibašić gostujući u jednoj emisiji priznala je da joj se smučio posao kojim se bavi.

СВЕ СЕ СВЕЛО НА БАКШИШ: Слађа Делибашић оплела по својој професији

Foto M. Labudović

- Nekad se znalo, zabavnjak dođe na nastup, otpeva svoj blok, napravi spektakl i ide kući. Narodnjaci su ti koji uzimaju bakšiš, zadovoljavaju publiku i ispunjavaju želje. Ja nikome ne ispunjavam želje, imam svoj program. Završim i kažem "hvala, prijatno i doviđenja".

Danas se sve svodi na bakšiš, što je ogavno. Imaš svoju cenu za koju si došao da radiš i još trčiš da uzmeš bakšiš. To je kao da se prodaješ. Ako si toliko zaradio, napravi neki biznis ili uradi nešto - poručila je Slađa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)