UMETNICA POSTAJE NEVIDLJIVA: Konstrakta iskreno o glasanju, svom favoritu na ovogodišnjoj Evroviziji, a i o planovima za budućnost

Novosti onlajn

15. 05. 2022. u 15:52

PREDSTAVNICA Srbije na ovogodišnjem Evrosongu Ana Đurić Konstrakta izjavila je danas, po povratku u Beograd, da u narednom periodu planira da se povuče i posveti drugim stvarima.

УМЕТНИЦА ПОСТАЈЕ НЕВИДЉИВА: Констракта искрено о гласању, свом фавориту на овогодишњој Евровизији, а и о плановима за будућност

Foto: ATA Images

- Na snagu stupa projekat umetnica je nevidljiva. Nestajem na neko vreme, da se malo saberemo i posvetimo drugim stvarima - rekla je ona u izjavi novinarima po sletanju na beogradski aerodrom.

Prenoseći utiske sa takmičenja, Konstrakta je rekla da je u Torinu bilo sve prijatnije i prijatnije, "napeto možda samo u prvoj polufinalnoj večeri kada su nas pročitali kao desete, ali na kraju je sve bilo dobro, odnosno bili smo odlični".

Navela je da je pesma koju je izvodila i sa kojom je osvojila peto mesto lepo primljena u Torinu, u delu gde su bili izvođači, u presu, svuda.

- Imali smo dosta poštovanja od art direktora, šefova delegacija, u presu a puno mi znači i nagrada koju smo dobili u kategoriji art performansa - rekla je Konstrakta.

Odgovarajući na novinarska pitanja, rekla je da misli da rezultati nisu bili namešteni, da je čar ovog takmičenja u tome da svi pevaju na svom jeziku, te da se njoj lično najviše svidela pesma iz Portugalije.

Zamoljena da prokomentariše ocene da je ujedinila region, rekla je da bi joj bila čast ako je tako i da bi region i trebalo da bude ujedinjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest