"ALBANKA IMA HIT": Konstrakta otkrila favorite na Evroviziji

Novosti online

10. 05. 2022. u 17:30

ANA Đurić Konstrakta, naša predstavnica na Pesmi Evrovizije u Torinu nastupiće u drugom polufinalu u četvrtak, a pred večerašnje otvaranje Evrosonga uključila se u emisiju „Mi danas“ na K1 televiziji i otkrila da li je počela da oseća tremu sada kada se njen nastup, o kojem se već dugo govori, primakao.

АЛБАНКА ИМА ХИТ: Констракта открила фаворите на Евровизији

Foto: Printscreen Youtube/Eurovision song contest

- Trudim se da racionalizujem pritisak koji imamo, jer znam da ćemo uraditi sve što je do nas. Podrška koja postoji prija i nismo primorani da „guramo“ priču, već se ona sama stvara. Nastup je manje-više isti samo je na drugačijoj bini i biće malo drugačije sniman – kazala je Konstrakta u „Mi danas“.

- Pretpostavljam da kada u četvrtak sednem na stolicu i vidim sve te ljude okolo, da će mi to možda probuditi tremu. Volela bih da uđemo u finale i da ispunimo očekivanja gledalaca. To nam je cilj i ako uđemo u finale smatram da smo dobri.

Kada je reč o pesmama koje se njoj dopadaju, Ana je kazala da kada upoznaš ljude drugačije doživiš pesme.

- Ukrajina je zanimljiva, ima dobre momente u pesmi, ali mi je rep deo najlošiji. Norveška mi se sviđa, Italija takođe, kao i sve komšije. Jermenija mi je simpatična, Litvanija, Australija. Sviđa mi se Portugal, a Albanka ima hit – kazala je Konstrakta na K1 televiziji.

BONUS VIDEO - UVEK ISPRED DRUGIH: Proslavljen drugi rođendan "Magazina Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest