TUKLA SAM SINOVE: Lidija Vukićević otkrila da je bila stroga majka, iznela detalje odnosa sa decom

Novosti onlajn

01. 05. 2022. u 07:39

GLUMICA Lidija Vukićević ne krije da ima izuzetno prisan odnos sa sinovima, a sada je otkrila da je bila stroga tokom njihovog odrastanja.

ТУКЛА САМ СИНОВЕ: Лидија Вукићевић открила да је била строга мајка, изнела детаље односа са децом

Foto: Ataimages

- Sada sa decom imam jako blizak odnos i to mi je jako drago. Uspela sam da prenesem na njih prave porodične vrednosti i ponosna sam na to. Uopšte nisu razmaženi jer nisam želela sve hirove da im ispunjavam - rekla je Lidija, i dodala:

- Sećam se trenutka kada sam istukla sina. On mi je tražio da mu u kineskoj radnji kupim pušku, ja sam to uradila. Nakon nekog vremena, on je u trenutku besa razbio tu pušku, a ja sam njega. Nisam za nasilje, ali kada deca preteraju, treba da dobiju batine. Ljubav nije dovoljna za vaspitanje, potrebna je i disciplina i strogoća - govorila je glumica.

- Ne slažem se sa time da se sve rešava razgovorom. Postoje trenuci kada deca ne mogu da razumeju i kada moraš da budeš strog. Želela sam da postanu dobri ljudi i da me poštuju. Morala sam da im budem i majka i otac, razvela sam se kada je jedan sin imao tri drugi šest godina - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)