MILENA I SRĐAN VODE FESTIVAL: "Beogradsko proleće" 29. aprila u Domu sindikata

V. N.

27. 04. 2022. u 11:44

VODITELjI 61. festivala "Beogradsko proleće", koji će biti održan 29. aprila u nekadašnjem Domu sindikata, biće glumci Milena Vasić i Srđan Timarov, a RTS će od 21 čas direktno prenositi ovo muzičko takmičenje na prvom programu, kao i RTS svet, Radio-Beogradu 1 i na internet platformi RTS planeta.

МИЛЕНА И СРЂАН ВОДЕ ФЕСТИВАЛ: Београдско пролеће 29. априла у Дому синдиката

Foto Nikola Ristić

Festival su nekada vodili Mića Orlović, Dunja Lango, Ljiljana Marković, Petar Slovenski, Dejan Đurović, Dušanka Kalanj, Željko Stefanović, Dragana Katić, Nina Mudrinić, ali i umetnici poput Minje Subote, Daliborke Stojšić, Mire Stupice, Mire Banjac...

I Vasićeva i Timarov ističu da im je "Beogradsko proleće" obeležilo detinjstvo. Mileni je velika čast što će biti voditeljka "Beogradskog proleća", koje je mnogima od nas sinonim za neko nostalgično i lepše vreme, dok je Srđan izjavio da mu je važno da učestvuje u nečemu što će i lično moći da podrži, a to nešto je važno za našu kulturu i umetnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BIO JE MILJENIK ŽENA: Gde je danas Nebojša Bakočević?