ZARATILI MILICA PAVLOVIĆ I ACA LUKAS: Pevačica potvrdila kraj prijateljstva

Novosti online

14. 04. 2022. u 13:02

PRE nekoliko dana muzička zvezda Milica Pavlović je u okviru specijalne emisije predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“ i napravila potpuni bum na estradi.

ЗАРАТИЛИ МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ И АЦА ЛУКАС: Певачица потврдила крај пријатељства

Foto Instagram/senoritamilica

 Region je skroz otkačio za njenim novim hitovima, a kako pišu domaći mediji, za samo jedan dan pesme su prikupile oko četiri miliona pregleda.

Zbog ovog velikog uspeha čestitke stižu sa svih strana – kako od fanova, tako i od kolega, međutim, njen nekadašnji jako dobar kolega i prijatelj Aca Lukas nije joj čestitao na albumu.

Najjači muzički dvojac koji je tada oduševio javnost, pre nekoliko godina snimili su spot za duetsku pesmu „Kidaš me“, koji se već neko vreme ne može gledati na Jutjubu, a sada je otkriveno i zbog čega. Milica Pavlović iznela je do sad nepoznate detalje njihovog odnosa…

– Sigruna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. – Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – dodala je pevačica.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)