MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAPROSILA KOLEGINICU: Izliv ljubavi na koncertu

Novosti online

24. 03. 2022. u 22:24

PROSIDBE na koncertima postale su gotovo uobičajena pojava, naročito kada ih prate nežne muzičke note.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ЗАПРОСИЛА КОЛЕГИНИЦУ: Излив љубави на концерту

Foto: N. Skenderija

Jedan takav izliv ljubavi dogodio se na prvom u nizu koncerata Marije Šerifović, koja je na sceni neočekivano pitala svoju gošću Sanju Vučić da stanu zajedno na ludi kamen. Usledio je veoma zanimljiv odogovor.

Kako nije mogla da sakrije oduševljenje njenim raskošnim glasom, Marija je, što je bilo kao grom iz vedra neba, postavila pitanje:

– Hoćeš da se udaš za mene? – direktno je pitala Marija atraktivnu "uraganku", na šta je Sanja odgovorila: -To ti je završeno.

(Objektiv

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)