KONTROLA JE IZBACILA IZ AUTOBUSA: Nada Topčagić se obrukala - "nisam znala gde da uzmem kartu"

Novosti online

23. 03. 2022. u 21:26

PEVAČICA Nada Topčagić, koja je nedavno pogrešila ime srpske predstavnice na Eurosongu Konstrakte, otkrila je kako se još jednom prilikom "obrukala".

КОНТРОЛА ЈЕ ИЗБАЦИЛА ИЗ АУТОБУСА: Нада Топчагић се обрукала - нисам знала где да узмем карту

Foto: Printskrin

Nada je ispričala neprijatnu situaciju koja se odigrala u gradskom prevozu.

- Ne znam gde kartu da uzmem. Išla sam jednom kod kume i naišla kontrola. Ja im rekla: ”nemojte ništa, tu sam ja, auto mi se pokvario samo, bruka bruka - ispričala je pevačica i otkrila kako je, na fin način, kontrola "izbacila iz autobusa".

- Prepoznali su me, rekli mi da siđem da niko ne vidi.

BONUS VIDEO - JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)