NIKOLA ROKVIĆ DONEO PLEMENITU ODLUKU: Evo kome želi da proda profil

Novosti online

20. 03. 2022. u 16:20

PEVAČ Nikola Rokvić objavio je danas da prodaje svoj tviter profil kako bi novčano pomogao crkvi u rodnom mestu njegovog oca.

НИКОЛА РОКВИЋ ДОНЕО ПЛЕМЕНИТУ ОДЛУКУ: Ево коме жели да прода профил

Foto Instagram/nikolarokvic

Nikola Rokvić, koji je već poznat po brojnim humanim delima, danas je objavio da prodaje svoj tviter nalog kako bi učinio još jedan nesebični gest.

- Prodajem Tviter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve u rodnom mestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu? - objavio je Nikola Rokvić danas. Uprkos tome što je svakodnevno aktivan na Tviteru, Rokvić se odlučio na ovaj potez kako bi učinio nešto značajno za rodno mesto svog oca Marinka Rokvića koji je prošle godine preminuo posle duže bolesti.

- Ako ima zainteresovanih javite se! Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka neka pomognu sa informacijama. Hvala! - napisao je Nikola.

Njegov profil trenutno ima skoro 65 hiljada pratilaca a biće prodat onome ko ponudi najviše novca. Poslednja najveća ponuda koju je dobio bila je 4.000 evra i došla je od sportiste, ali Rokvić čeka i ostale ponuđače.

- Prodao bih firmi nekoj ako je potrebno! Možda su oni u mogućnosti da daju neku finu ponudu! I da begam od ovog podeljenog ludila! - objavio je Rokvić koji se već neko vreme žali da mu je atmosfera na ovoj društvenoj mreži "nepodnošnjiva".

BONUS VIDEO:

Pomen u manastiru Gračanica stradalim Srbima na KiM u martovskom pogromu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024