DOKUMENTARAC O NOVOM POGLAVLJU SERIJE "SEKS I GRAD": Šta kažu zvezde 20 godina kasnije i zašto za Samantu ne postoji zamena

Novosti onlajn

10. 02. 2022. u 20:10 >> 20:23

KASNIH devedesetih serija "Seks i grad" brzo je osvojila televiziju svojim iskrenim i urnebesnim pogledom na ljubav, veze i seks, privukavši ogroman broj posvećenih fanova.

ДОКУМЕНТАРАЦ О НОВОМ ПОГЛАВЉУ СЕРИЈЕ СЕКС И ГРАД:  Шта кажу звезде 20 година касније и зашто за Саманту не постоји замена

Foto Craig Blankenhorn

Više od 20 godina kasnije, ekskluzivni i sveobuhvatni film "I tek tako... Dokumentarac" nudi jedinstveni pogled iza scene na snimanje novog poglavlja serije "I tek tako...", a dostupan je na HBO GO platformi. Predstavljajući nove i stare glumce, među kojima su Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, kao i scenariste, kostimografe, producente i filmsku ekipu - od kojih su se mnogi vratili na svoje nekadašnje pozicije - dokumentarac slavi povratak Keri, Šarlot i Mirande, koje nastavljaju sa druženjem i životom u Njujorku. Film sadrži intervjue sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson, Kristin Dejvis, Sarom Ramirez, Marijom Kantonom, Dejvidom Ejgenbergom, Evanom Handlerom, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Saritom Čaudhuri i Majklom Patrikom Kingom, kao i s kostimografima Moli Rodžers i Denijem Santjagom. Režiju filma potpisuje Fabijen Konstant, a izvršni producenti su Sara Džesika Parker, Alison Benson, Lidija Tenalija i Kris Kolins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije "I tek tako...", sve sezone serije "Seks i grad", kao i oba "Seks i grad" filma dostupni su na HBO GO.

Samanta se odselila u London, nove glumice nisu njena zamena

Koliko je ljubitelje serije "Seks i grad" svojevremeno obradovala informacija da će se snimati njen nastavak, toliko ih je razočarala vest da se Kim Katral neće pojaviti u novim epizodama, a razlog je njena svađa sa Sarom Džesikom Parker. Mesecima se pričalo o mogućim zamenama, pa su se spominjale Sofija Vergara, Tifani Hediš i Šeron Stoun. Iako se spekulisalo da je lik Samante preminuo, prava je istina da se ona zapravo preselila u London i da za njen lik ne postoji zamena. Među novim glumicama su Sara Ramirez i Nikol Ari Parker, koje glume potpuno nove likove, koji nemaju veze sa Samantom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna