ZORICA BRUNCLIK I KEMIŠ NA METI PLJAČKAŠA? Komšije otkrile šta se dešava u njihovoj blizini u Krnjači

Novosti online

06. 02. 2022. u 16:06

PEVAČICA Zorica Brunclik i suprug Miroljub Aranđelović Kemiš doživeli su traumatično iskustvo prošle godine, jer su bili na meti opasnih lopova, koji su se, prema rečima njihovih komšija, nameračili da im opljačkaju porodičan dom.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК И КЕМИШ НА МЕТИ ПЉАЧКАША? Комшије откриле шта се дешава у њиховој близини у Крњачи

Foto: Printskrin TV Pink

Lopovi su se, kako prenose mediji, mesecima unazad pripremali za ovu akciju, a sve u cilju da opustoše pevačicu i harmonikaša.

- Zorica i Kemiš su samo pukom srećom i uz Božju pomoć ostali neoštećeni. Ti lopovi su opasni, odavno oni tipuju ovde po Krnjači bogate kuće, ali i inače po Beogradu i okolini. A kod Zorke su se baš bili nameračili - objašnjava komšinica iz Krnjače i dodaje:

- Kako sam načula, te lopuže su sve do detalja isplanirale. Znaju da su Zorka i Kemiš imućni, mada znam da oni sve vredno drže van kuće u sefu u banci, u domu čuvaju ponešto za šta su posebno sentimentalno vezani. Naravno, znali su i kada Zorka i Kemiš odlaze do grada i napuštaju dom i tako su, kako se priča, i organizovali akciju od koje su posle odustali jer su saznali da Zorica novac drži na sigurnom, u banci - priča uznemirena komšinica dodaje:

Foto: Printskrin TV Pink

 

- Ali ipak ima Boga! Nisu te lopuže računale na to da kod Zorke u kući živi njen sin, a i Zlata je tu često sa ćerkom Milicom i mužem. Uostalom, imaju i alarm i video-nadzor.

U svakom slučaju, nikad kuća nije prazna, u šta su se i lopovi uverili, pa sam čula da su odustali od pljačke. Neće da rizikuju da budu pohapšeni, ali nadam se i uzdam u pravdu da će ih sve izvesti pred lice pravde… Daće Bog da ih sve policija pohapsi, hohštapleri jedni - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije