VELIKI PEVAJU ZA MALE BORCE: Humanitarni koncert "Dete od snova" 20. februara u "Kombank dvorani"

V. N.

05. 02. 2022. u 10:51

UDRUŽENjE "Uvek sa decom", koje pomaže najmlađima obolelim od raka, organizovaće 20. februara u "Kombank dvorani" u Beogradu humanitarni koncert "Dete od snova" (18 časova), a sav prihod ide za kupovinu stana, odnosno roditeljskog kutka, koji će biti na raspolaganju bolesnoj deci i roditeljima u pauzama između terapija u zdravstvenim ustanovama u prestonici.

ВЕЛИКИ ПЕВАЈУ ЗА МАЛЕ БОРЦЕ: Хуманитарни концерт Дете од снова 20.  фебруара у Комбанк дворани

Foto Ivana Živojnov

Da mali borci pobede teške dane i ostvare svoje snove, pomoći će im umetnici velikog srca - Bajaga, Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović... Na bini će biti i plesni baletski ansambl predvođen Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine "Iskončići", a svoje stihove posvećene koncertu "Dete od snova", sa publikom će podeliti pesnik Marko Milošević.

Bojana Mašković je pesmu "Dete od snova" poklonila udruženju "Uvek sa decom", sa željom da podstakne doniranje sredstava slanjem SMS poruke 7175 na broj 7175, kao i gledanje spota na jutjub-kanalu IDJ Kids, jer je sav prihod od pregleda takođe namenjen udruženju.

Zato kupite kartu (cena 1.000, 1.500 i 2.000 dinara) da čujete hitove omiljenih muzičara i pomognete najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Ulaz za decu do sedam godina je besplatan, a za one od osam do 12 godina ulaznica je 800 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ISTAKNUTI UMETNIK: Ovo je Žigonov sin, Ivanin rođeni brat