VELIKI PEVAJU ZA MALE BORCE: Humanitarni koncert "Dete od snova" 20. februara u "Kombank dvorani"

V. N.

05. 02. 2022. u 10:51

UDRUŽENjE "Uvek sa decom", koje pomaže najmlađima obolelim od raka, organizovaće 20. februara u "Kombank dvorani" u Beogradu humanitarni koncert "Dete od snova" (18 časova), a sav prihod ide za kupovinu stana, odnosno roditeljskog kutka, koji će biti na raspolaganju bolesnoj deci i roditeljima u pauzama između terapija u zdravstvenim ustanovama u prestonici.

ВЕЛИКИ ПЕВАЈУ ЗА МАЛЕ БОРЦЕ: Хуманитарни концерт Дете од снова 20.  фебруара у Комбанк дворани

Foto Ivana Živojnov

Da mali borci pobede teške dane i ostvare svoje snove, pomoći će im umetnici velikog srca - Bajaga, Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović... Na bini će biti i plesni baletski ansambl predvođen Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine "Iskončići", a svoje stihove posvećene koncertu "Dete od snova", sa publikom će podeliti pesnik Marko Milošević.

Bojana Mašković je pesmu "Dete od snova" poklonila udruženju "Uvek sa decom", sa željom da podstakne doniranje sredstava slanjem SMS poruke 7175 na broj 7175, kao i gledanje spota na jutjub-kanalu IDJ Kids, jer je sav prihod od pregleda takođe namenjen udruženju.

Zato kupite kartu (cena 1.000, 1.500 i 2.000 dinara) da čujete hitove omiljenih muzičara i pomognete najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Ulaz za decu do sedam godina je besplatan, a za one od osam do 12 godina ulaznica je 800 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)