JURE JE IZVRŠITELJI: Sin Vesne Pećanac o teškoj sudbini glumice - Živi od 1.200 dinara, a dužna je 15.000 evra

Novosti online

30. 01. 2022. u 20:41

FOTOGRAFIJE glumice Vesne Pećanac na kojima odlazi po ručak u Narodnu kuhinju i priča da je na rubu egzistencije, rastužile su javnost, a o ovoj teškoj temi sada je progovorio i glumičin sin Petar.

ЈУРЕ ЈЕ ИЗВРШИТЕЉИ: Син Весне Пећанац о тешкој судбини глумице - Живи од 1.200 динара, а дужна је 15.000 евра

Foto I. Marinković

Teška sudbina zadesila je njegovu porodicu posle smrti oca, čuvenog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, o čemu se već dugo piše, a Petar ističe da je sve počelo još devedesetih godina.

- Nisam bio naročito "potresen" kako su neki mediji to prikazivali, jer to traje godinama. Žena je, opet, u toj kuhinji sedela i razgovarala sa patrijarhom. Dakle, bio je to sastanak na visokom nivou. No, ona nije u zavidnoj situaciji. U dugovima je do guše. Jure je izvršitelji. Ona se snalazi kako zna i ume. Ne može sama, ali, eto, ona se bori nekako. Obraća se ljudima za pomoć, a pomoć uglavnom izostaje. Gde su kolege? Šta rade političari? - rekao je Petar.

Vesni Pećanac još niko nije pomogao

Posle nedavnih fotografija glumice, iz Crne Gore, ali i sa ovih prostora, mnogi su se javili da joj pomognu.

- Koliko znam, još joj niko nije pomogao, u smislu da se trajno njen status i situacija reše. Ona je dužna više od15.000 evra državi Srbiji kroz tužbe, kazne i račune. Dok se ne oslobodi tereta dugova, neće moći da izađe iz začaranog kruga siromaštva i bede. Ima meseci kada joj uzmu celu penziju, a nekada primi 1.200 dinara ili 2.100. Ko može da živi ceo mesec sa dvadeset evra? Samo Vesna Pećanac - kaže Petar.

BONUS VIDEO - MIRA FURLAN OTIŠLA U LEGENDU: Volela je Srbina, oterana iz Zagreba i evo šta je za nju bio dom

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati