DŽEJSON MAMOA JE OPET SLOBODAN: U Lisu se zaljubio kad je imao osam godina, a sada je ostavio zbog bivše DŽonija Depa? (FOTO+VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2022. u 21:51

GLUMAC Džejson Momoa (42) i njegova partnerka Lisa Bonet (54) bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, a vest da se razvode posle četiri godine braka i 16 godina ljubavi šokirala je sve.

ЏЕЈСОН МАМОА ЈЕ ОПЕТ СЛОБОДАН: У Лису се заљубио кад је имао осам година, а сада је оставио због бивше Џонија Депа?  (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: EPA

Međutim, javnost još više šokira to kako Džejson sada živi. Nakon razvoda glumac se odlučio da život nastavi u kamperu, tvrde američki mediji. Ipak, njegov privremeni smeštaj nije bilo kakav kombi — navodno je reč o vrlo luksuznom kamperu za koji je glumac izdvojio 750.000 dolara i opremljen je tako da Momoi baš ništa ne fali dok ne nađe trajno rešenje. On je toliko oduševljen ovim vozilom da je 2018. godine njim stigao na premijeru svog filma "Aquaman", a jedan njegov prijatelj rekao je medijima da ga Džejson često koristi.

- Često spava u njemu radije umesto da ide u hotel kada je na snimanjima, kako bi mogao da bude bliže plaži - rekao je neimenovani izvor tada za The Sun. - On stvarno nije momak koji je u fazonu privatnih aviona i luksuznih odmarališa.

Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola" i jedna je od najvećih zvezda u usponu danas, i prelepa zvezda "Kozbi šoua" Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

Podsetimo, nakon odluke da se razvedu, Džejson i Lisa izdali su saopštenje i tako obavestili javnost u svemu što se u njihovom životu dešava.

- Svi smo osetili pritisak i promene u ovim transformacionim vremenima… Odvija se revolucija i naša porodica nije izuzetak… Osećamo i rastemo iz seizmičkih pomeranja koja se dešavaju. Zato delimo naše porodične vesti da se rastajemo. Ne delimo tom jer mislimo da je vredno vesti nego zato što želimo da nastavimo sa svojim životima dostojanstveno i iskreno - objavio je par na Instagramu.

Džejson i Lisa istakli su da se i dalje vole, ali da se njihova ljubav promenila.

- Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo - naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci.

Mediji pak spekulišu da je za razvod kriva bivša supruga Džonija Depa, lepa glumica Amber Herd, s kojom je Mamoa glumio u hitu “Akvamen”. Navodno su se neke varnice među njima osećale još tokom snimanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)