RODITELJI POZNATE GLUMICE PRONAĐENI MRTVI: Prvi put smogla snage da se oglasi, otkrila šta je uzrok smrti (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2022. u 22:50

POZNATA glumica Ališa Vit oglasila se nakon tragične smrti njenih roditelja koji su pronađeni mrtvi u svojoj kući u Masačusetsu.

РОДИТЕЉИ ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Први пут смогла снаге да се огласи, открила шта је узрок смрти (ФОТО)

Foto: INstagram

Ona se sada oglasila povodom tragedije koja je zadesila njenu porodicu. Glumica je na svojim društvenim mrežama objavila status uz fotografiju kojim se javno oprašta od svojih roditelja i objašnjava javnosti kako je došlo do ove situacije. Naime, njeni roditelju su navodno preminuli od hipotermije pre mesec dana nakon što im je isključeno grejanje u trošnoj kući, a kako Vit naglašava to se nije dogodilo zato što im nije ponudila pomoć.

- Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglave, predivne duše i uz to su pravili svoje izbore od kojih nisam mogla da ih odvratim. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla - na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grejanje isključeno. Nikada neću razumeti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, da mi ne dozvole da im pomognem. Srce mi je slomljeno.

Kako je Ališa navela, ona se mučila i pomagala im koliko su joj dozvolili. Tvrdi da ih je molila i pokušavala da ih urazumi, za početak da se presele, ali da su se oni ljutili na nju svaki put govoreći joj da nema pravo da im govori kako da žive svoj život. Takođe, rekla je da je pozvala socijalnu pomoć jer se zabrinula kada joj se nisu javljali na telefon, te da joj je detektiv saopštio da su preminuli.

Prema njenim navodima, nije joj bilo dozvoljeno da im uđe u kuću više od 10 godina, te da nije znala u kakvom je stanju.

Sumnja se da je stariji bračni par preminuo od hipotermije jer je jedno od njih pronađeno u kaputu. Ali njihovo zdravlje se vremenom pogoršavalo, jer se njen otac Robert (87) borio sa rakom, a njena majka Dajen (75) je bolovala od Parkinsonove bolesti.

Kako su vlasti prenele, par je pronađen u svom domu dan pre Božića kada su noću temperature padale ispod -10 stepeni. Oni su takođe rekli da su pronađeni bez ikakvih tragova traume, nasilja, kao i da tokom naknadnih pregleda nisu pronađeni tragovi otrvovnih gasova, ali da su u kući pronađene grejalica i peć koje su bile neispravne. Komšije su takođe rekle da Vitovi imaju problema sa grejanjem od 2018. godine i da su odbili ponudu da to poprave i da su videli kako "neko iz države" svake nedelje daje paru hranu. Vlasti tek treba da potvrde tačan uzrok smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Witt (@aliciawitty)

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije