OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN ŽIKE IZ "ZANE": Voditeljka tvrdi - Zbog para je svedočio da se mojoj sestri oduzmu deca

Novosti online

26. 01. 2022. u 21:44

VODITELjKA Jadranka Jevtić optužila je Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana, da je, kako je napisala, "najveći ološ na estradi".

ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЖИКЕ ИЗ ЗАНЕ: Водитељка тврди - Због пара је сведочио да се мојој сестри одузму деца

Foto: Printskrin Fejsbuk

Kako piše "Blic" ona se pratiocima na Fejsbuku požalila da je Žika svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve. Univerzum i karma su čudo – napisala je Jadranka.

Foto: Printskrin Fejsbuk

Zoran Živanović, odnosno Žika, je imao kratak komentar na optužbe.

Foto: Printskrin Fejsbuk

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja