UDAJE SE ĆERKA ZVEZDANA TERZIĆA: Maša trudna, od dečka dobila skupoceni verenički prsten i burmu

Novosti online

26. 01. 2022. u 01:14

MAŠA Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatović, dobila je dva prstena od svog dečka i navodno planira svadbu u ovoj godini.

УДАЈЕ СЕ ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Маша трудна, од дечка добила скупоцени веренички прстен и бурму

Foto Instagram printscreen/mashaterzic

Kako piše "Stori", Maša je navodno u drugom stanju i čeka bebu. Izvor magazina tvrdi da je Maša presrećna što će biti majka, ali da su ovu informaciju pokušali da sakriju i od najbližih prijatelja, što zbog činjenice da je u ranoj fazi trudnoće, tako i kako bi izbegli medijsku pompu.

Njen izabranik ne živi u Srbiji i nije javna ličnost, te ne želi da se eksponira u javnosti, pa samim tim Maša na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa njim. Ipak, ne krije da je zaljubljena.

Maša je od dečka dobila dva skupocena prstena poznatog brenda Kartije od 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra. Ona nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner, kako navodi izvor, kupio verenički prsten i burmu, vereni su i planiraju da stanu na ludi kamen tokom ove godine - piše Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić.

Par navodno neće da pravi veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti.

- Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom - otkrio je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije