BIO U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Maca pre 13 godina jedva preživeo - "Pankreas je veliko zlo"

Novosti onlajn

27. 12. 2021. u 22:21

SREDINOM 2008, kad se preselio u Beograd i počeo ovde da gradi karijeru, Dragana Marinkovića Macu zadesila je ozbiljna bolest od koje se jedva oporavio.

БИО У ЖИВОТНОЈ ОПАСНОСТИ: Маца пре 13 година једва преживео - Панкреас је велико зло

Foto: Jutjub/Printskrin/Sanja Marinkovic

Dugo je bio na lečenju, nakon čega je odlučio da smanji tempo i da manje radi, jer je shvatio da je bolest pankreasa izazvana žestokim životnim tempom.

- U Beograd definitivno dolazim, 2008. na poziv "Emoušna", to mi je bila životna prekretnica i tada sam dobio jak životni šamar. A bilo je to jedno ludo leto! Osmog septembra je mom Lavu rođendan, ja sedmog naveče letim u Sarajevo, osmog ću, kontam, biti sa malim na rođendanu, a devetog idem Dini Dvorniku na sahranu. I ja se naduo ovako! Mislio sam da imam čir i da mi je pukao, a u stvari sam imao upalu pankreasa. - priča glumac i dodaje:

- Završim u šok sobi pored četiri osobe koje su umrle i onda skontam - kreće sezona, Operacija trijumf, snimam film sa Mirom Furlan, eeej, s njom snimam film, ona i ja smo u ljubavi, meni je to dečačka želja bila, kontaš, i snimam neku seriju i ide jesen... i skontam ja, srećom, taj šamar od boga kao znak, e ajd malo ručna na tri zupca, prikoči, i hvala bogu preteknem. Kasnije sam shvatio Marinka Madžgalja, kad je imao to sranje, taj pankreas je zlo jedno! Pokušao sam svašta nešto da ga iščupamo - rekao je Maca.

BONUS VIDEO:

Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SVE SE SVELO NA BAKŠIŠ: Slađa Delibašić oplela po svojoj profesiji