NIJE SMELA DA MU PRIĐE NA 500 METARA: Pevaču "Il Diva" je žena slala eksplicitna i preteća pisma, završili na sudu

Novosti online

20. 12. 2021. u 00:48

MNOGE je potresla tužna vest o smrti Karlosa Marina (53), pevača grupe "Il Divo", koji je preminuo od posledica korona virusa.

НИЈЕ СМЕЛА ДА МУ ПРИЂЕ НА 500 МЕТАРА: Певачу Ил Дива је жена слала експлицитна и претећа писма, завршили на суду

Foto: EPA

Vest o njegovoj smrti objavile su njegove kolege iz benda koje su teško podnele veliki gubitak, a svi se dobro sećaju i skandala koji je dugo morio preminulog Marina, kada je žena iz Barselone osuđena za prinudu i kažnjena sa 60 evra jer je pevaču slala eksplicitna i preteća pisma. Žena, koja je u javnosti poznata samo kao Rosa (72), dobila je šestomesečnu zabranu prilaska koja ju je sprečavala da Karlosu priđe na više od 500 metara.

Njegov advokat ubrzo je uložio žalbu na kaznu, ističući da je kazna blaga i da je Karlos Marin zbog nje morao da promeni svoje "radne i životne navike", piše "Olive Pres". Navodi se i da je obožavateljka bila u platonskoj ljubavi sa zvezdom "Il Diva" pre nego što je počela da upućuje uvredljive telefonske pozive njegovoj produkcijskoj kompaniji. Ona je pevaču, njegovoj porodici i radnim kolegama slala "preteće i uvredljive poruke" u pismima, a prema pisanoj sudskoj presudi, dajući niz detaljnih seksualnih predloga zasnovanih na sado-mazo praksi.

U jednom trenutku je zvala pevačeve pomoćnike i do desetak puta dnevno. Rečeno je da se žena u središtu ovog izuzetnog slučaja predstavljala kao poslovna žena koja pokušava da unajmi Karlosa za muzički projekat i počela je da šalje jeziva pisma nakon što je odbijena.

Advokat pevača tvrdi da je njeno uznemiravanje dovelo do toga da je Karlos imao problema sa spavanjem i borio se sa emocionalnim stresom i da se čak plašio da napusti svoj dom. Rozin tim odbrane rekao je pre nego što je osuđena da je patila od mentalne bolesti, ali je sudija odbacio njihovu tvrdnju. Suđenje koje je dovelo do presude održano je u septembru 2021. godine u Madridu.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)