NIKAD VIĐENA NATAŠINA FOTOGRAFIJA: Bekvalčeva pokazala kako je izgledala kao tinejdžerka (FOTO)

Novosti online

18. 12. 2021. u 18:02

PEVAČICA Nataša Bekvalac obradovala je pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz prošlosti.

НИКАД ВИЂЕНА НАТАШИНА ФОТОГРАФИЈА: Беквалчева показала како је изгледала као тинејџерка (ФОТО)

Foto ATA Images

Naime, Nataša je otkrila da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka, pa je Bekvalčeva to brže-bolje podelila sa fanovima na Instagramu i napisala kratku poruku.

- Moram ovo da vam pokažem, ja kao tinejdžerka... Poslale mi jutros moje sestre, malo su pospremale, pa našle - napisala je Nataša Bekvalac.

Mnogi su komentarisali da je oduvek bila negovana, kao i da u to vreme kada se fotografisala nije bilo aplikacija za ulepšavanje, kao ni filtera, te se vidi prirodna lepota.

Podsetimo, Nataša se nedavno dotakla i svog ljubavnog statusa.

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - pričala je Bekvalčeva jednom prilikom kroz smeh, pa dodaje da često posećuje psihoterapeuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)