SNEŽANA ĐURIŠIĆ SA MOJOM PESMOM UZME 1.000 EVRA NA SLAVLJIMA: Karajlić otkrio na kojim to njegovim stihovima narodnjaci najviše zarađuju

Novosti online

13. 12. 2021. u 00:51

NELE Karajlić, nekadašnji frontmen legendarne sarajevske grupe „Zabranjeno pušenje“, je tokom emisije "Sceniranje" otkrio na kojoj njegovog pesmi narodnjaci najviše zarađuju.

СНЕЖАНА ЂУРИШИЋ СА МОЈОМ ПЕСМОМ УЗМЕ 1.000 ЕВРА НА СЛАВЉИМА: Карајлић открио на којим то његовим стиховима народњаци највише зарађују

Foto Dragan Milovanović

Od te pesme, kako Nele kaže, Snežana Đurišić sa slavlja ne izađe bez 1.000 evra.

- Od "Ženi nam se Vukota". To je strašno, jednom je Snežana Đurišić priznala da bez 1.000 evra ne izlazi sa svadbe. Ja sam rekao samo "Seti me se Sneška sledeći put". Vukota je najozbiljnija pesma. Možda je bilo i više para tu - ispričao je Karajlić.

Između ostalog, Karajlić je na pitanje gledaoca da li bi pre izabrao Zdravka Čolića ili Gorana Bregovića za saradnju imao podeljen odgovor.

- Sa obojicom, što da ne. Čola je fantastičan lik i moj dobar drug, najistaknutija zvezda jugoslovenske kulture. On i danas puni hale. Brega je isti takav. Voleo bih i jedan i drugi da me pozovu - rekao je Nele.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)