OD AZRE IZ DOMA ZA VEŠANJE, DO PROFESORKE: Sinolička Trpkova 33 godine kasnije udata je za Holanđanina i ima dvoje dece (FOTO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 22:43

KULTNI film “Dom za vešanje”, reditelja Emira Kusturice iz 1988. goidne i danas je mnogima omiljeni, a obeležila ga je ljubavna priča između Perhana i Azre.

ОД АЗРЕ ИЗ ДОМА ЗА ВЕШАЊЕ, ДО ПРОФЕСОРКЕ: Синоличка Трпкова 33 године касније удата је за Холанђанина и има двоје деце (ФОТО)

Foto: Printskrin

Perhana i Azru na velikom platnu dočarali su Davor Dujmović i Sinolička Trpkova, a iako je u pitanju nesrećna ljubav, njih dvoje oličenje su iskrenih osećanja. Sinolička koja je tada imala samo 23 godine, a danas je profesorka i predaje glumu na Akademiji umetnosti u Skoplju.

Ona živi sa suprugom Holanđaninom Marselom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Leonu i sina Meglena. O svojoj ulozi u “Domu za vešanje” svojevremeno je dala komentar.

- Srećna sam što sam imala tu mogućnost da budem deo izuzetno velikog filma koji se realizovao u zadnji tren pre raspada Jugoslavije. Ali, kada iza sebe imate jedno takvo iskustvo, onda je to i problem jer u svakom narednom poslu, bilo glumačkom ili profesorskom, težite nekom savršenstvu i podižete sopstvene kriterijume. Kada znate kako izgleda proces stvaranja jednog takvog dela, uvek ste nezadovoljni ako ne doživite, ne vidite ili barem malo ne osetite ono što se u vama urezalo kao potraga za nedostižnim, kao magija stvaralaštva i kao beskompromisnost u ostvarenju zamišljenog - rekla je Sinolička .

Od snimanja filma prošlo je 33 godine, a za sve ovo vreme Sinolička se dosta promenila.

BONUS VIDEO - "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

(Azra.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a