PIKSIJEVA ĆERKA JE OPET TRUDNA: Anja Valente je prava lepotica i čeka treću ćerku! (FOTO)

Novosti onlajn

18. 11. 2021. u 14:37

ANjA Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, je u žižu interesovanja domaće javnosti dospela 2018. godine kada se na tri raskošne ceremonije - u Parizu, Beogradu i Azurnoj obali udala za dugodišnjeg izabranika - reli vozača Huga Valentea.

ПИКСИЈЕВА ЋЕРКА ЈЕ ОПЕТ ТРУДНА: Ања Валенте је права лепотица и чека трећу ћерку! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram

Kako ova lepa brineta važi za svojevrsnu ikonu stilu i veliku trendseterku, nije ni čudo što je publiku, bar onaj ženski deo, najviše interesovalo kakve će venčanice poneti.

Anja nas nije razočarala svojim izborima - sve tri venčanice bile su papreno skupe, ali i veoma lepe i ekskluzivne.

Inače, Piksijeva ćerka i Hugo zajedno su od 2014, a važe za jedan od najskladnijih poznatih parova.

Prvo dete - ćerku Indiju Rouz dobili su 2016. godine, par meseci posle veridbe, a druga devojčica Kasia Ginza na svet je došla 2019. godine.

Anja je pre samo nekoliko dana objavila srećne vesti - ponovo je trudna i ponovo će na svet doneti devojčicu!

A da gospođi Valente majčinstvo i te kako prija dokazuje i njen Instagram profil - samo jedan pogled dovoljan je da shvatite da ova dama punim plućima uživa u porodičnom životu.

BONUS VIDEO: Omiljeno vozilo taksista, bio je simbol AMBASADORA, gasterbajtera i DIREKTORA


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)