ALBANSKI MEDIJI "RAZAPELI" SVOJE MISICE: Tri prsta posle simbola "Velike Albanije"

Novosti online

27. 10. 2021. u 11:54

NAKON što je gest srpske misice Valentine Petrović, koja je na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu pokazala simbol dvoglavog orla, izazvao buru u javnosti, njena albanska koleginica iz takmičenja pokazala je srpski simbol, tri prsta.

АЛБАНСКИ МЕДИЈИ РАЗАПЕЛИ СВОЈЕ МИСИЦЕ: Три прста после симбола Велике Албаније

Foto: Instagram

Iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta.

Foto: Instagram

Naime, albanska predstavnica je u druženju sa srpskom misicom pokazala tri prsta na fotografijama, što su albanski mediji osudili i nazvali "skandalom", a isto je uradila i predstavnica tzv. Kosova.

Podsetimo, Valentina Petrović, albanska misica Frontina Gaši, kao i Albanka sa Kosova i Metohije Besa Čitaku, pokazale su prethodno simbol takozvane "Velike Albanije".

Srpska misica Valentina izvinila se nakon toga domaćoj javnosti zbog pokazivanja dvoglavog orla.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)