TUGA - SIN ŽENE KOJU JE BOLDVIN UBIO ĆUTI OD SMRTI MAJKE: Glumac razgovarao sa porodicom Haline Hačins

Novosti online

25. 10. 2021. u 18:08

ALEK Boldvin se navodno sastao sa porodicom pokojne direktorke fotografije Haline Hačins nakon fatalnog incidenta sa pucnjavom koji se dogodio prošle nedelje na setu njegovog predstojećeg filma "Rust".

ТУГА - СИН ЖЕНЕ КОЈУ ЈЕ БОЛДВИН УБИО ЋУТИ ОД СМРТИ МАЈКЕ: Глумац разговарао са породицом Халине Хачинс

Foto: Tanjug AP

Prema izveštajima, Boldvin je u subotu ujutro, 23. oktobra, u La Posadi u Santa Feu u Novom Meksiku otišao na doručak sa mužem preminule, Metjuom Hačinsom i njihovim devetogodišnjim sinom Androsom. Ali Andros navodno ćuti od tragične smrti svoje majke.

Kako prenosi Sun, otac nastradale žene Anatolij Androsovič rekao je da devetogodišnjak nije mogao da izgovori ni reč nakon što mu je rečeno da je Alek Boldvin slučajno ubio njegovu majku iz pištolja.

- Andros je bio neverovatno blizak sa svojom majkom i ućutao je kad su mu rekli da je mrtva. Metju je zaista zabrinut jer se dečak povukao u sebe i dva dana nije mogao da progovori ni reč. Ova tragedija je uništila prelepu savršenu porodicu – svi koji ih poznaju uništeni su tugom - rekao je otac Hačinsove za tabloid i dodao:

- Met u početku nije mogao da me kontaktira da mi saopšti vest jer sam izgubio telefon, ali na kraju sam kontaktirao moju sestru Olgu i Hajlninu sestru Svetlanu. Ispričao im je o tragediji i rekao da je toliko voleo Halinu da je bio shrvan. Uspeo je da me kontaktira u subotu uveče i zvučao je veoma uznemireno, ali njegova najveća briga bila je za Androsa koji je potpuno prestao da priča. To je strašno jer smo bili tako ponosni na njih i voleli smo da vidimo koliko su srećni, a sada je sve nestalo - priča on.

Antolij se nada da će porodica ubrzo moći u Ameriku kako bi utešila unuka.

- Želimo da učinimo sve što možemo da podržimo Meta jer smo veoma bliski s njim nakon što smo ga upoznali dok je živeo u Kijevu dok je Halina čekala svoje papire da odlete u SAD. Nadam se da će moja žena i ćerka uskoro moći da odu tamo da uteše Meta i Androsa - zaključio je.

(B92)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Emotivan govor Miloša Bikovića na komemoraciji Marku Živiću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)