MARINA VISKOVIĆ O SVOM IZGLEDU: A kada izađe u provod sa ovim preteruje

Novosti online

29. 09. 2021. u 00:04

POPULARNA pevačica Marina Visković progovorila je o svom izgledu i otkrila šta je promenila i korigovala, kao i s čim preteruje kada izađe u provod.

МАРИНА ВИСКОВИЋ О СВОМ ИЗГЛЕДУ:  А када изађе у провод са овим претерује

Foto: Instagram

- Najsrećniji trenuci su mi upravo sada, jer sam se suočila sa svim svojim strahovima i pobedila ih. Nekako sam odrasla preko noći i sebe zauvek stavila na prvo mesto, najteži trenuci su iza mene, emotivni slom i korona, osećala sam se bespomoćno, a to je najniža vibracija - kaže Marina i dodaje kako je konačno svojoj publici dopustila da je na društvenim mrežama vide u pravom svetlu.

- Dozvolila sam svojoj publici da me upozna i da prihvati moj humor, iskrenost i spontanost, jer ja ne volim foliranje i dosadne ljude koji su po šablonu. Želim da budem to što jesam u svakom trenutku. Vidim da je moja publika oduševljena i jako sam srećna zbog naše interakcije - smatra pevačica koja je bila nezadovoljna svojim usnama i nedavno izvadila biopolimer iz njih.

- Želela sam da iz usana potpuno izvadim biopolimer, jer - mladost-ludost - kroz smeh poručuje Viskovićeva i usput otkriva šta je recept za njen dobar izgled.

- Ključ mog dobrog izgleda je intenzivan trening, dobar san i mnogo pozitivne energije. Izbacujem snimke iz teretane na Instagramu i moram reći da sam oduševljena koliko mi devojaka piše da sam im motivacija i da su krenule zbog mene u teretanu - izjavljuje Marina.

Foto Promo

Ona dodaje da se trudi da se oslobodi svih poroka.

- Nisam neko ko dosta puši i ko uživa u alkoholu, međutim problem je kada izađem, a to je retko i onda baš preteram sa cigaretama, a ponekad i sa alkoholom. Ne znam šta da radim kada su svi oko mene ludi - kros smeh ističe pevačica i za kraj otkriva na kakvim projektima radi.

- Radim na albumu i moram priznati da će tu biti svega svega, ali sam jako ponosna na uspehe pesama koje sam izbacila prethodne godine i dosta se slušaju. Sa druge strane, ja sam umetnica i ne bavim se profitom - zaključuje Marina.

MOŽDA SE NIKADA I NE UDAM

Marina smatra da je neukusno to što je ljudi stalno pitaju kada će se udati i kada će roditi dete.

- Mislim da su takva pitanja neukusna, a moj odgovor je “Možda sutra, možda nikada” - kaže ona.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije