NIKAD LEPŠA SNAJKA BOGDANA I MALI ŽELJKO: Anastasija objavila sliku na svom profilu

Novosti onlajn

24. 09. 2021. u 21:30

ANASTASIJA je podelila fotografiju snajke Bogdane sa sinom, i svima dala do znanja u kakvim je odnosima sa snajkom.

НИКАД ЛЕПША СНАЈКА БОГДАНА И МАЛИ ЖЕЉКО: Анастасија објавила слику на свом профилу

Foto: Ata images

Bogdana i Veljko Ražnatovi najvipe vremena provode u Titelu, odakle se često i oglašavaju na društvenim mrežama.

Naime, ovog puta Anastasija je podelila fotografiju snajke Bogdane sa sinom, i svima dala do znanja u kakvim je odnosima sa snajkom i koliko ih voli.

- Moja lepa snajka i moje žuto pilence najslađe - napisala je kratko Ražnatovićeva uz fotografiju na kojoj Bogdana nasmejana pozira pored sina u kolicima.

Foto printscreen instagram raznatovicanastasija

Tekst potpisa

Inače, mnogi pevači u poslednje vreme su se oprobali u glumi, a Anastasija je otkrila da to podržava kad je neko zaista talentovan.

- To mi je okej, ali kad je neko zaista tlentovan za to. Kada neko nema dara za glumu, malo mi bude i bezveze - poručila je, pa se osvrnula i na Cecinu ulogu članice žirija u “Zvezdama Granda”:

- Pričala mi je anegdote, ali ne smem ništa da otkrijem, sve ćete gledati i videti. Biće jako interesantno i zabavno, i duhovito. Rekla mi je da joj je bilo jako prijatno, da je uživala i da se smejala. Misli da će biti baš odlična sezona - poručila je.

Fotografije Anastasije Ražnatovič sa premijere filma "Toma", pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)