MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG SMRTI KOLEGE: Nadam se da nas njegov najlepši osmeh čeka u raju (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2021. u 13:33

GLUMICA Milica Milša uključila se u Jutro na TV Prva povodom smrti svog kolege Nenada Nenadovića.

МИЛИЦА МИЛША У СУЗАМА ЗБОГ СМРТИ КОЛЕГЕ: Надам се да нас његов најлепши осмех чека у рају (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

- Užasno je, strašno je, neopisivo je rečima kada izgubite ljude koji volite. Neša je jedan divan kolega i čovek, ne postoji osoba koja ga nije volela, njegov osmeh je najlepši na svetu. Dok ste gledali sinoć scene Brunera u Igri sudbine, Neša nam je odlazio - rekla je Milica Milša kroz suze.

Pre više dana je hospitalizovan, ali čuli su se redovno.

- Dogovorili smo se da se vidimo uskoro. Rekla sam mu Ada ne može bez Brunera. I ne može - rekla je glumica.

Korona je uzela još jedan divan život, rekla je Milša.

- I kad smo znali da je loše, nadali smo se, kako možete da se ne nadate. On je za mene uvek onaj nasmejani dečak, taj osmeh je bio poseban kod Neše. Sigurna sam da je u raju sa ljudima koje voli, nadam se da nas njegov osmeh čeka tamo - rekla je Milša u suzama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA