NA ŠEST BINA - VIŠE OD 100 IZVOĐAČA: "Lav fest" u Vrnjačkoj Banji od 5. do 7. avgusta pod simboličnim sloganom "Povratak u život"

V. N.

01. 08. 2021. u 10:31

POD simboličnim sloganom "Povratak u život" u Vrnjačkoj Banji će od 5. do 7. avgusta biti održan "Lav fest", na kome će nastupiti više od 100 izvođača, na šest bina.

НА ШЕСТ БИНА - ВИШЕ ОД 100 ИЗВОЂАЧА: Лав фест у Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа под симболичним слоганом Повратак у живот

Foto Lavfest

U parku pored izvora Jezero, na takozvanoj vatrenoj bini, nastupiće Anfisa Letjago, Enriko Sanđulijano, Ilario Alikante. Loko Dajs, Džozef Kaprijati kao i dvojac "Apolonija". "Ultra enerdži stejdž" čeka Tamu Sumoa, Lakutija, Kola Supera, Plams Traks, Tornada Valasa, Vladimira Ivkovića, di-džeja Feta Burgera, Njujorčanina Timija Regisforda... Senidah, "Artan Lili", "Hu si", Vojko V, Smoke Mardeljano, Zoi, Buč Kesidi, Kolja i mnogi drugi nastupiće na "Džejmison lajv stejdžu".

Najmanja bina na svetu, koja može da primi samo 99 ljudi, pa se zato i zove Bina 99, tokom tri dana festivala ugostiće domaće di-džejeve Aleksandru Duende, Rani, Kristinu Lazić, Joka, Lutona...

Svakako najbolje mesto za zagrevanje publike za noć biće H2O bina (na slici), na kojoj će planetarno popularni Set Troksler 6. avgusta nastupiti zajedno sa našim di-džejevima Markom Milosavljevićem i Dejanom Milićevićem. Prvog i poslednjeg dana publiku će zabavljati Manča i Piter Portman, kao i Kristijan Molnar, sa dvojcem "Vijetnams".

Podsetimo, ulaz na festival dozvoljen je onima koji imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test (ne stariji od 72 sata), potvrdu o preležanom kovidu (ne stariju od šest meseci) ili bilo koji antigenski test (ne stariji od 48 sati). Antigensko testiranje obavljaće se na ulazu u festivalsku lokaciju, po povlašćenoj ceni od 490 dinara, uz kartu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega