"ZBOG MENE SMO TU GDE SMO" Damiano David se posvađao sa bendom - optužio ih da su nezahvalni (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 00:44 >> 00:45

KAKO stvari stoje, došlo je do "nevolja u raju".

ЗБОГ МЕНЕ СМО ТУ ГДЕ СМО Дамиано Давид се посвађао са бендом - оптужио их да су незахвални (ВИДЕО)

Foto: EPA

Na mrežama se pojavio snimak u kom se Damiano David svađa sa basistkinjom Viktorijom, a sve iz razloga što ga, po njegovom mišljenju, ne cene u bendu koliko misli da bi trebalo.

Pobednici Evrovizije i svetska senzacija, bend Mansekin pre samo desetak dana objavili su spot za pesmu "I wanna be your slave" i još jednom pomerili granice svojim performansom.

Obožavatelji su spot jedva dočekali, a sada se nestrpljivo očekuju i novi projekti.

Poslednjih dana ni Damiano, ni ekipa, nisu se preterano oglašavali na Instagramu, što do skora nije bio slučaj, a mnogi su sve to povezali sa "nevoljama u raju", odnoso spekulacijama da nisu baš toliko složni koliko se mislilo.

Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe sa basistkinjom Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju.

Naime, Viktorija je sve vreme pokušava da shvati u čemu se radi, i zašto je Damiano nervozan, te su spominjali i ponos kao takav, na šta je zgodni Italijan odgovorio da se radi o tome da se podrazumeva da neke stvari ne mora da im govori. 

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damianu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima. 

Snimak je nastao u vozu, na jednoj od turneja, a Damiano je u jednom trenutku i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom "cimanju i trudu", kao i da su nezahvalni, te da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

Da li je ovo bio samo trenutak "pucanja" ili početak kraja, ostaje da vidimo, ali mnogi su i mišljenja da je u pitanju stari snimak, te da namerno pokušavaju da se plasiraju priče kako bi se Damiano predstavio kao bahat i na taj način smanjila njegova popularnost - videćemo.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)