SPEKTAKL UZ POSEBNE MERE: U Vrnjačkoj Banji od 5. do 7. avgusta održava se "Lavfest"

G. Ć.

25. 07. 2021. u 08:23

MUZIČKI festival "Lavfest", 15. po redu, biće održan od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a posetioce na ukupno pet bina očekuju nastupi brojnih poznatih imena svetske i domaće, uglavnom, tehno i elektro muzičke scene (Loko Dajs, Majkl Bibi, "Apolonija", DŽejmi DŽons, Patrik Toping...).

СПЕКТАКЛ УЗ ПОСЕБНЕ МЕРЕ: У Врњачкој Бањи од 5. до 7. августа одржава се Лавфест

Foto "Lavfest"

Po rečima organizatora, festival je spreman da bezbedno i sigurno dočeka goste iz celog sveta, a spektaklu će moći da prisustvuju svi koji imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test (ne stariji od 72 sata), potvrdu o preležanoj koroni (ne stariju od šest meseci) ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji koji nije stariji od 48 sati.

U cilju stvaranja najbezbednijih uslova unutar festivalskog prostora, za sve sa kupljenim trodnevnim kompletom ulaznica "Lavfest" je omogućio besplatno antigensko testiranje u vrnjačkoj sportskoj hali, uz odštampanu regularnu ili VIP ulaznicu za festival i lični dokument.

Osim toga, antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od 490 dinara uz kupljenu kartu, biće omogućeno i u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VANJA ŠČEPAO DŽAKU ZA GRLO: Dramatičan detalj koji je svima promakao - provokacije uzburkale emocije srpskih fudbalera (FOTO)