TAJNA NJENOG IZGLEDA: Ovo je čarobni napitak kojim vojvotkinja od Kembridža započinje dan

Novosti online

17. 07. 2021. u 17:34

VOJVOTKINjA od Kembridža je superžena. Stalno je na nogama, trči za decom ili za obavezama, svugde stiže na vreme, a sve to uz uvek savršen stajling i širok osmeh. Nije ni čudo što se mnogi pitaju da li Kejt ima klona.

ТАЈНА ЊЕНОГ ИЗГЛЕДА: Ово је чаробни напитак којим војвоткиња од Кембриџа започиње дан

Foto: EPA

U čemu je tajna? Da li zaista poseduje neke supermoći? Njeno glavno oružje zove se – doručak. Najvažniji obrok, kažu lekari, jer obnavlja telo posle višesatnog noćnog gladovanja i obezbeđuje mu dovoljno energije za dan pun obaveza.

Doručak Kejt - Uz okrepljujući napitak obavezna je ovsena kaša

Kejt voli da doručkuje sa suprugom i decom, to je ritual u kojem svi uživaju. Dan počinje smutijem, tačnije kombinacijom kelja, alge spiruline, lišća zelenog čaja, spanaća, korijandera, zelene salate i borovnica. Čaša puna vitamina i dobre energije.

No, to nije sve. Obavezan je tanjir ovsene kaše, za koju nutricionisti tvrde da je najbolja opcija za zdrav doručak jer sadrži visok nivo vlakana, proteina, minerala, kalcijuma, vitamina B. Ovas je odličan za probavni sistem i držanje holesterola pod kontrolom i ima još bezbroj dobrih strana.

Kad stigne, vojvotkinja ujutru radi lagane vežbe. Ipak, doručak je na prvom mestu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)