PROMOVISALA JE VELIKU ALBANIJU! Kontroverznu pevačicu tužili, ovaj peh je koštao 150.000 dolara

Novosti online

10. 07. 2021. u 13:37

PEVAČICA Dua Lipa dobila je tužbu i to jer je na svom Instagram profilu objavila svoju fotografiju!

ПРОМОВИСАЛА ЈЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ! Контроверзну певачицу тужили, овај пех је коштао 150.000 долара

Foto: Instagram

Naime, sporna slika u vlasništvu je jednog od tamošnjih paparaco fotografa, zbog čega je za korišćenje ove fotografije potrebno autorsko pravo i dozvola koje pevačica, svakako nije imala.

Kompanija “Integral Images” je 6. jula podigla tužbu na osam stranica protiv poznate pevačice, optužujući je za kršenje autorskih prava.

Kako stoji u tužbi, Lipa je ‘bez dozvole i odobrenja’ objavila jednu od njihovih fotografija. Na ovoj slici pevačica sa velikim šeširom napušta aerodrom.

Takođe, pomenuta kompanija je navela da Dua zarađuje na osnovu Instagram mreže, a za ovo nedozvoljeno korišćenje njihove fotografije od nje potražuju 150.000 američkih dolara, i to nije sve. Oni traže i pokrivanje svih sudskih troškova i advokatskih naknada, kao i izdavanje naloga kojim bi se pevačica sprečila da i ubuduće objavljuje njihove fotografije.

Lipa nije prva slavna osoba koja je tužena zbog deljenja svojih “paparazzi” slika na društvenim mrežama. Ariana Grande i Džastin Biber takođe su se suočili sa sličnim situacijama 2019. godine.

(ALO!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)