SRPSKA NAM JE VIŠE OD KUĆE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživali na prvom "Banjaluka festu"

M. ĆUNKOVIĆ

10. 07. 2021. u 10:12

GLUMAČKI par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, uveličao je prvo izdanje "Banjaluka festa" na tvrđavi Kastel, pojavivši se na trećoj večeri festivala, kada je veličanstven koncert održala Amira Medunjanin.

СРПСКА НАМ ЈЕ ВИШЕ ОД КУЋЕ: Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић уживали на првом Бањалука фесту

Foto ATA Images

- Festival je velika stvar za Banjaluku - ocenila je Sloboda na crvenom tepihu, podvlačeći da su organizatori manifestacije njihovi prijatelji i saradnici. - Došli smo da podržimo događaj, ali i da čujemo Marizu.

Popularni par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti.

- Na našu sreću, produkcija je toliko velika, da se retko i srećemo, koliko posla imamo - uz smešak će Vojin. - Otkad smo ujutru krenuli iz Beograda, pa do sada, nismo uspeli da se ispričamo. Inače, nama su Banjaluka i Republika Srpska kao druga kuća. Čak nam je i bolje ovde.

Upitana kako se prilagođavaju velikim vrućinama, Sloboda kaže:

- Mi smo kao sportisti. Navikli smo na brze promene i adaptaciju. Putovanja, hoteli, presvlačenje, šminka... Nedostajala mi je gužva. Imam utisak da se stvari vraćaju u normalu. Radujem se što slušamo muziku.

Amira donosi sevdah, Mariza fado, ali, voli popularna glumica i rokenrol. Simbolično, nedavno je glumila u spotu benda "I-plej" za pesmu "Sloboda".

- Dobra muzika je dobra muzika, bez obzira na to da li je rok, etno, fado - kaže za "Novosti" Mićalovićeva. - Ponosna sam na taj spot, i na pesmu koju su meni posvetili. Mnogo mi je drago što su veliki uspeh doživeli.

A o radnom letu, konkretnije...

- Snima se nastavak "Tajne vinove loze" - najavljuje Vojin. - Ekipa kreće malo ranije, mi od avgusta. Radićemo i nastavke nekih drugih serija. Sve što je dobro prošlo 2020, nastaviće se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)