ODUŠEVIO U ZVEZDAMA GRANDA: Bosanac koji peva vojvođanskim naglaskom ponovo među najboljima (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 12:27

O MAHIRU Mulaliću, takmičaru „Zvezda Granda“ priča se već mesecima unazad. Ovog puta oduševio je publiku fenomenalnim izvođenjem veoma zahtevnih pesama.

ОДУШЕВИО У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Босанац који пева војвођанским нагласком поново међу најбољима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Naime, Mahir je sinoć pevao jednu od najlepših balada Zdravka Čolića "Ti si mi u krvi", a nakon toga je publiku i žiri razveselio pesmom "Ženi nam se Vukota" i na oduševljenje svih prošao u finale.

Mladi pevač je, nažalost, u toku takmičenja imao smrtni slučaj u porodici - preminula je njegova majka, nakon čega je propustio jedan krug, ali je i posle velike tragedije uspeo da se vrati u takmičenje i bude jedan od najboljih.

Ali ono što svi pamte je to da je Mahir u takmičenju izveo pesmu "Ne volem" pokojnog Đorđa Balaševića.

Ovu numeru nismo do sada imali prilike da čujemo u "Zvezdama Granda", a i predstavlja veliku odgovornost jer ju je ipak pevao legendni Panonski mornar.

- Pošto sam ljubitelj velikog Đorđa Balaševića, a ja koji volim izazove sam objeručke prihvatio ulogu Namćora i dao sve od sebe da tu izvedbu donesem na svoj način. Jako mi je žao što nas je Đole napustio, jer smatram da bi svojim prisustvom mogao još više doprinijeti kulturi i uzdizanju pismenosti na našim prostorima - rekao je Mahir za beogradske medije i potom otkrio čija je bila ideja da otpeva baš tu pesmu.

-Upravo je Marija (Šerifović) predložila "Namćora". S obzirom na to da sam od ranije znao pesmu, nije mi trebalo puno vremena da se još više uživim u nju. Veliko mi je zadovoljstvo bilo izvesti ovu numeru - izjavio je pevač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba