NOVI SPOT "VAN GOGA": "Kakvo divno veče" snimljeno u Baru i okolini (VIDEO)

B. Dabić

24. 06. 2021. u 07:21

BEND "Van Gog" objavio je juče na "Jutjubu" spot za pesmu "Kakvo divno veče", sa aktuelnog albuma "More bez obala".

НОВИ СПОТ ВАН ГОГА: Какво дивно вече снимљено у Бару и околини (ВИДЕО)

Foto Dragan Karakaš

Živopisan video prikazuje panoramske kadrove Bara, Starog grada, Skadarskog jezera i ulcinjske Solane. U spotu se pojavljuje crnogorska glumica Branka Otašević, i to kao partnerka liku kojeg igra basista grupe Dragan Ivanović. U videu je i bračni par Baranin, Vidosava i Savo, koji je, tokom snimanja, proslavio 66 godina braka.

- Savo nas je, nažalost, pre izvesnog vremena napustio - napomenuo je reditelj spota Dejan Senić, koji je sada prvi put radio sa "Van Gogom".

Senić kaže da je atmosfera na snimanju bila fenomenalna, kao i da je "veliko zadovoljstvo bilo sarađivati sa Đuletom, Srbom i Gagom".

- S obzirom na to da živim na moru, naziv albuma "More bez obala" me je inspirisao da osmislim i uradim spot - veli reditelj. - Pročitao sam negde da su Đule i Srba kao klinci provodili letnje raspuste na moru duž cele barske regije, i hteo sam slikom da oživim njihova sećanja na vreme provedeno na letnjim raspustima. Odabrao sam "Kakvo divno veče", jer sam tu prepoznao magičnu, primorsku, a ujedno i vanvremensku atmosferu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)