TROPIKO BEND I PETAR BOŽOVIĆ PREDSTAVILI NOVI PROJEKAT: Pesma "Vino" godinama čekala glumca kome će se verovati (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

16. 06. 2021. u 20:32

TROPIKO bend je danas promovisao svoju novu pesmu pod nazivom "Vino".

ТРОПИКО БЕНД И ПЕТАР БОЖОВИЋ ПРЕДСТАВИЛИ НОВИ ПРОЈЕКАТ: Песма Вино годинама чекала глумца коме ће се веровати (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: A. V.

U spotu gostuje glumac Petar Božović koji na početku i na kraju recituje stihove pesme "Na dan njenog venčanja" Velimira Rajića.

Ideja za ovakav projekat je nastala pre nekoliko godina, a nosilac ideje je Dragan Brajović Braja, koji je, zajedno sa Saletom, autor pesme.

Foto: A. V.

Sale, frontmen grupe Tropiko, o ovom projektu je rekao:

- Ovu pesmu sam dugo držao u fioci jer sam čekao prvavaog glumca. Želeli smo da pesmu predstavimo u što boljem svetlu, a za to nam je trebao jedan gospodin glumac kojem će se verovati na reč, a mislim da se Petru Božoviću jako veruje na reč. Kada je Petar pristao da bude deo projekta, došao je sa pesmom Velimira Rajića "Na dan njenog venčanja",koja je savršeno legla i uz tekst pesme, ali i ambijent.

Foto: A. V.

O saradnji sa Tropikom i pesmi "Vino" Petar Božović je rekao:

- Do saradnje je došlo iznenada. Predložio sam mu elegičnu pesmu koja je  obeležila epohu jedne skadarliske boemije, vina, tuge, bola, radosti iznad svega!

Novu pesmu i spot Tropiko benda možete pogledati u videu:

Glumac Petar Božović Petar Božović dobitnik je Nušićeve nagrade za životno delo.

- Malo sam se iznenadio. Kada sam dobio "Dobričin prsten" mislio sam da je "stvar završena", ali eto, dobio sam "Nušića". Moram priznati, iznenađen sam i obradovao sam se - rekao je glumac za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!