LETO UZ KRIMIĆE: Pregršt novih TV hitova i sezona u junu na Foks krajmu

N. D.

27. 05. 2021. u 08:23

LjUBITELjE krimi-drama obradovaće vest da na kanal Foks krajm ovog juna stiže pregršt novih serija i sezona TV hitova.

ЛЕТО УЗ КРИМИЋЕ: Прегршт нових ТВ хитова и сезона у јуну на Фокс крајму

Foto Foks

Od 8. juna, radnim danima u 21.05, gledamo premijerno treću sezonu (od osam epizoda) francuske popularne serije "Baltazar". Upravo ovaj ciklus oborio je rejting gledanosti u rodnoj zemlji, ostvarivši prosečnu gledanost od sedam miliona ljudi. Posle traumatičnog iskustva, forenzički patolog Rafael Baltazar (Tomer Sisli) je rešen da nikad više ne priđe lešu. Poslednjih šest meseci plovio je Atlantikom, u želji da promeni život iz korena. Međutim, njegova odluka biće dovedena u pitanje kada pronađe beživotno telo nadomak jednog ostrva.

Dva dana kasnije, na istom kanalu (četvrtkom u 22.00) zakazuju nam druženje detektivke Melisa (Sonja Rolan) i Gale (Beatris de la Bulaje) iz serije "Smrtonosni tropi". I ova francuska krimi-drama ostvarila je odličnu gledanost prošle godine, pa je početkom ove stigla druga sezona od osam nastavaka. Vraćamo se na tropsko francusko ostrvo Martinik, smeštenom u istočnom delu Karipskog mora, gde ove dve neustrašive detektivke udružuju snage. Onima koji su obožavali doktora Hausa, sigurni smo da će se dopasti Masantonio.

"Smrtonosni tropi", Foto Foks

Naslovni junak nove italijanske krimi-drame, koju potpisuju producenti hit serija "Gomora", "Nula, nula, nula" i "Petra", očekuje nas od 20. juna (10 epizoda gledamo subotom i nedeljom u 12.55). Elio Masantonio (Alesandro Preciozni) je šef specijalne jedinice za pronalaženje nestalih ljudi u Đenovi. Ovaj ciničan usamljenik, teške naravi i problematične prošlosti, čini se da je najgori mogući kandidat za vođenje tako važne funkcije. Ali, zahvaljujući sposobnosti da uđe u um nestalih osoba, on uspeva da reši mnoge teške slučajeve. Sutradan se selimo na američki kontinent.

Doktora Danijela Heroua (Joan Grifit) gledamo od 21. juna u ovogodišnjoj trećoj sezoni (10 epizoda) misteriozne krimi-drame "Herou" (ponedeljkom u 21.00). On nije običan forenzički patolog. Njegovo zanemarivanje autoriteta i neiscrpna empatija za mrtve pomažu mu da reši najneobičnije slučajeve. Popularni kanadski detektivski tandem Met Šejd (Džejson Prisli) i Endži Everet (Sindi Sampson) vraćaju se 22. juna (utorkom u 22.00), sa 12 epizoda premijerne četvrte sezone krimića "Privatni detektivi".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA