ZAPLENA CIGARETA I ORUŽJA: Pripadnici istražnog tima pretresli kuću B.J. na području Foče

V.M.

30. 03. 2021. u 22:09

PRIPADNICI Centralnog istražnog tima Granične policije BiH i Jedinice granične policije Hum, u nastavku akcije u kojoj je zaplenjeno 15 000 kutija cigareta bez akciznih markica, prema naredbi Suda BiH pretresli su porodične kuće B.J. na području Foče.

ЗАПЛЕНА ЦИГАРЕТА И ОРУЖЈА: Припадници истражног тима претресли кућу Б.Ј. на подручју Фоче

Ilustracija

Pretres je obavljen u cilju pronalaska dokaza izvršenja krivičnog dela neovlašćenog skladištenje roba u vezi sa krivičnim delom neovlašćen promet akciznih proizvoda.

Tom prilikom je pronađena i privremeno oduzeta određena količina cigareta bez akciznih markica kao i telefoni i SIM kartice, G kamera, noćni dvogled sa infracrvenim svetlom, puška M48 A kalibra 7.9 milmetara, 124 komada municije kalibra 7.9 milimetra i 16 komada municije za pušku 7.62 milimetra.

Zbog sumnje da su počinjena krivična dela neovlaščeno skladištenje roba u vezi sa krivičnim delom neovlašćen promet akciznih proizvoda, neovlašćeno držanje naoružanja vojne opreme i municije pomenuti BH državljani B.J. i M.J. koji se dovodi u vezu sa ovim događajem ispitani su u svojstvu osumnjičenih i protiv njih će nadležnim tužilaštvima biti dostavljeni izveštaji o počinjenim krivičnim delima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024