PUKLA BRUKA U SRPSKOJ! GRLJENJE SA INCKOM: Mijatović hvali visokog predstavnika koji pritiska RS, a napada Dodika (FOTO)

Novosti online

09. 02. 2021. u 13:01

VISOKI predstavnik u BiH Valentin Incko danas se sastao s potpredsednikom SDP-a Vojinom Mijatovićem u Laktašima.

ПУКЛА БРУКА У СРПСКОЈ! ГРЉЕЊЕ СА ИНЦКОМ: Мијатовић хвали високог представника који притиска РС, а напада Додика (ФОТО)

Foto: Printskrin Fejs TV

Nakon susreta napravili su i fotografiju ispred table s nazivom ove opštine, koju je Mijatović objavio na svom Fejsbuk profilu.

- Danas ugodna kafa i razgovor sa Visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom u Laktašima. Ovo je čovek koga poznajem više od decenije i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i svih naroda koji žive u njoj! Dok Milorad Dodik i njegov režim uporno guraju u izolaciju srpski narod, ja ću raditi sve na poboljšanju suživota unutar BiH tako i na saradnji sa prijateljima Bosne i Hercegovine! Valentin Incko je prijatelj BiH i svih koji žive u njoj! – stoji u objavi Mijatovića.

Podsetimo, Incko svakodnevno pritiska Republiku Srpsku, te je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao da je Incko „pokazao mržnju prema srpskom narodu, kvalifikujući ga kao kolektivno odgovornog za eventualne zločine”.

- To je deo koncepcije koji je on razvio kad je tvrdio da ga RS podseća kao da je nastala na principima NDH - rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)