POKUCALI SU JOJ NA VRATA, A ONDA JE NASTAO HAOS: Hapšenje u Banjaluci, ženu IZUDARALI PRED DECOM na kućnom pragu!

O. M.

02. 10. 2020. u 13:09

ПОКУЦАЛИ СУ ЈОЈ НА ВРАТА, А ОНДА ЈЕ НАСТАО ХАОС: Хапшење у Бањалуци, жену ИЗУДАРАЛИ ПРЕД ДЕЦОМ на кућном прагу!

Foto: Arhiva VN

BANjALUČKA policija uhapsila je dizajnera Draška Mikanovića i Draganu Kljajić, odbornicu Partije demokratskog progresa (PDP), zbog sumnje da su sinoć napali i izudarali Vladinku M. T. u njenoj kući i to pred njenom maloletnom decom.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka oboje su osumnjičeni da su počinili krivično delo nanošenja telesnih povreda.

- Policijskoj stanici u 21.30 časova oštećena je prijavila da su D. M. i D. K. nasilno ušli u njenu porodičnu kuću u Banjaluci, te je fizički i verbalno napali - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Nezvanično saznajemo da su Mikanović i Kljajićeva pokucali na vrata Vladinke M. T., te da je odmah došlo do svađe. U jednom trenutku su je gurnuli vratima i Mikanović je ušao u njenu kuću, te je zgrabio za vrat, dok ju je Klajićeva ošamarila po licu. Žrtva je uzela telefon da pozove policiju, ali joj ga je Kljajićeva otela.

Tek kada su otišli i kada se situacija smirili žrtva je pozvala policiju, a osumnjičeni su ubrzo pronađeni i uhapšeni. U napadu Vladinka M.T. je zadobila vidljive povrede lica i vrata.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Đ B

03.10.2020. 08:49

Kakve veze ima politička pripadnost aktera sa ovim događajem? Je li i "žrtva" član ili aktivista neke političke partije? Sve ovo mi liči na spinovanje i pokušaj da se prikriju pravi razlozi nemilog događaja. Niko nikome ne bi bez razloga došao na kućna vrata i fizički ga napao!