STRAVIČAN SUDAR NA PALAMA: Poginuo bračni par, troje povređeno

V. M.

12. 08. 2020. u 11:28 >> 12:00

NA magistralnom putu Ljubogošta-Pale, u mestu Kalovita Brda, kod Pala, u utorak oko 18,25 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali „mercedes“, kojim je upravljao A.K. iz Sarajeva i „audi“, koji je vozio D.H. iz Pala.

СТРАВИЧАН СУДАР НА ПАЛАМА: Погинуо брачни пар, троје повређено

Depositphotos

U tom udesu vozač „audija“ Dario i njegova supruga Danijela Hršum smrtno su stradali, potvrđeno je u PU Istočno Sarajevo.

Dario je, inače, načelnik Službe za kadrove PU Istočno Sarajevo

Suvozač iz „mercedesa” A.R. zadobila je teške telesne povrede, dok su vozač i ostala dva putnika iz tog automobila zadobili lakše telesne povrede, konstatovano je u Klinici urgentne medicine Koševo, u federalnom Sarajevu.

Vozač A.K. koji je bio za volanom „mercedesa“, osumnjičen je za ugrožavanje javnog saobraćaja i uhapšen je, a policija će ga, posle uobičajene procedure, odvesti kod nadležnog tužioca, koji će da odluči da li će za njega da zatraži pritvor od sudije za predhodni postupak Okružnog suda u Istočnom Sarajevu.

Obdukcija tela smrtno stradalih urađena je u Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini. Ovaj nalaz, kao i drugi dokazi, izveštaj sa uviđaja i veštačenja biće prosleđeni OJT Istočno Sarajevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!