APEL Srba iz Drvara: Glas za Vučića, glas za opstanak Srba! (FOTO)

Novosti online/S.M.

17. 06. 2020. u 17:15

BANjALUKA - Srbi u Federaciji BiH nikada neće zaboraviti da je Aleksandr Vučiću prvi predsedniku Srbije koji je došao u Drvar. Obećao je Vučić u Drvaru investicije i nova radna mesta. To se koji mesec kasnije desilo. Otvorena je fabri. Zpaosleni su ljudi nakon deceniju čekanja posla po biroima.

АПЕЛ Срба из Дрвара: Глас за Вучића, глас за опстанак Срба! (ФОТО)

Foto: D. Pozderović

Srbija nije zaboravila Drvar ni Srbe u Federaciji BiH. Predsednik Aleksandar Vučić je došao u Drvar i podržao srpski narod. Podržao je naš opstanak. Srbija i politika Aleksandra Vučića je ulila nadu u opstanak srpskog roda u Federaciji BiH,kaže za Novosti, Mile Marčeta, predsednik Inicijativnog odbora krovne asocijacije Srba u FBiH.

On dodaje da zbog svega što je uradila aktuelna vlast u Srbiji prema srpskom narodu u Federaciji BiH, postoji i moralna obaveza da se na predstojećim izborima podrži Aleksandar Vučić.


- Pozivamo sve naše građane Drvara, Grahova, Glamoča, Petrovca, Krajine, a koji mogu da glasaju na izborima u Srbija, da na iste izađu, i svoj glas daju Aleksandru Vučiću i aktulnoj vlast u Srbiji, ističe Marčeta.

Foto: D. Pozderović

 

Ona kaže da su pomenuti brigom i delima za Srbe u FBiH i RS pokazali da imamo maticu koja se brine za nas.

Foto: D. Pozderović

 

VULIN I SELAKOVIĆ


Marčeta kaže da su Srbi u FBiH dobili veliku pomoć i od ministra Aleksandra Vulina i Nikole Selakovića genralnog sekretara Predsednika Srbije.

- Njihovi česti dolasci samo su nam bilop jiš jedan dokaz dobre volju za opstanak Srba u Federaciji BiH, ističe Marčeta.

Foto: D. Pozderović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)