CELA REPUBLIKA SRPSKA JE UZ STEFANA I MILOŠA: Oglasio se Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banjaluke

Tanjug

07. 01. 2023. u 10:02

DA su Srbi pucali na Albance svet bi se digao na noge, saopštio je Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banjaluke upitavši sve strane faktore na KiM da li se u njihovim državama i gradovima puca na decu na Badnjak, Božić ili Ramazan i šta će preduzeti povodom ranjavanja srpske dece na KiM.

ЦЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ УЗ СТЕФАНА И МИЛОША: Огласио се Одбор за помоћ Косову и Метохији из Бањалуке

Foto: D. Zečević

- Kakav stav i šta će preduzeti pitao bi sve strane faktore na Kosovu i Metohiji koji imaju mandat da čuvaju mir, da Srbi i svi ostali imaju slobodu - KFOR, EULEKS,UNMIK, OEBS i ambasade. Da li se u njihovim gradovima i državama na njihov badnjak, božić, ramazan puca u njihovu decu? Da su ovo Srbi uradili Albancima, a siguran sam da nikad Srbi neće jer nam savest i vera to ne dozvoljava, celi svet bi se digao na noge i osudio Srbe jer nam sudite i ako ništa nismo krivi, samo zato što svoje čuvamo i ne damo - naveo je predsednik odbora Milorad Arlov.

Prema njegovim rečima, vinovnici ranjavanja ocenjuju se kao monstrumi i neljudi pogotovo jer su pripadnici snaga koji bi trebalo da čuvaju red i dostojno predstavljaju svoj narod.

- Kako Srbi da vjeruju i kakva je to poruka mira i suživota kada juče Aljbin Kurti čestita Srbima Božić, a njegov pripadnik specijalnih snaga puca na srpsku decu. U koga je pucao, u srpsku decu, Srbe, ili u Kurtijeve reči ne poštujući ni njega - poručio je on.

Ranjenom detetu i mladiću upućene su poruke podrške da izdrže i oporave se.

BONUS VIDEO: TEŠKO JE: Otac dečaka nakon što su mu Albanci upucali dete

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna