ŽRTVA RAZBOJNIŠTVA ZAHVALNA POLICIJI: Gledao sam smrti pravo u oči

O.M.

23. 12. 2021. u 12:45

PRIJEDORSKA policija uhapsila je Adina Hodžića (21) iz Prijedora zbog sumnje da je pod pretnjom pištoljem opljačkao taksistu Dragoljuba Kunića od koga je oteo 110 maraka.

ЖРТВА РАЗБОЈНИШТВА ЗАХВАЛНА ПОЛИЦИЈИ: Гледао сам смрти право у очи

Foto D. Pozderović

Razbojništvo se dogodilo u utorak oko 3.10 časova u prijedorskom naselju Hambarine.

- Izvršena je kriminalistička obrada nad A. H. zbog sumnje da je uz pretnju vatrenim oružjem počinio krivično delo razbojništvo. Tom prilikom je utvrđeno da je od vozača taksi vozila ukrao 110 KM. Nakon kompletiranja predmeta protiv A. H. će biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru - saopšteno je iz PU Prijedor.

Nakon rasvetljavanja razbojništva Dragoljub Kunić se oglasio na Fejsbuku, javno se zahvaljujući MUP-u Republike Srpske na brzoj i efikasnoj intervenciji.

- Noći, ponedeljak na utorak, radeći, smatram pošteno zarađujući dnevnicu za sebe i svoju porodicu gledao sam smrti pravo u oči. Pre svega, ponosan sam na MUP, na hrabre momke kojima je trebalo 24 časa da nađu osobu koja je unela strah i stres, kako u meni tako i u mojoj porodici, prijateljima pa i svim radnim kolegama koji radimo isti posao. Hvala hrabri momci! Bili ste na visini zadatka. Obavili ste i više nego očekivano! - objavio je Kunić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice