ISMET UPUCAO MITHATA: Novi detalji ubistva u Trnovu, povređene tri osobe

S. M.

19. 12. 2021. u 17:14

JEDNO lice je ubijeno rano jutros u lovačkom domu na području Trnova, a tri su povređena, rečeno je u MUP Kantona Sarajevo.

ИСМЕТ УПУЦАО  МИТХАТА: Нови детаљи убиства у Трнову, повређене три особе

Foto Nezavisne Novine

Ubistvo je izvršeno iz lovačke puške, a iz kantonalnog MUP su naveli da je uhapšeno lice čiji su inicijali I.I. (68) koje se tereti za ubistvo, prenose federalni mediji.

Prema nezvaničnim informacijam iz MUP Kantona Sarajevo ubijen je Mithat Vejo, a upucao ga Ismet Ibričić. Mediji u FBiH prenose da je pucnjavi ”kumovao” alkohol.


Portparol MUP Mirza Hadžiabdić je rekao da je jedan muškarac ranjen i prevezen u Klinički centar gde mu je ukazana lekarska pomoć, a da su lakše povrede od krhotina stakla dobili jedno odraslo lice i dete.


Prema njegovim rečima, ranjeni muškarac je u stabilnom stanju i zadržan je na daljem lečenju, a drugo dvoje je posle ukazane lekarske pomoć otpušteno iz bolnice.Ubistvo se dogodilo u lovačkom domu "Bašci" u mestu Delijaš.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mesto događaja i rukovodi uviđajem. Na terenu su policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, uz prisustvo ovlaštenih sudskih veštaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili