LAŽNI INSPEKTOR OTEO DEVOJKU: Zoran V. (34) iz Trebinja uhapšen zbog nezakonitog hapšenja sugrađanke J. B.

O. M. - D. C.

23. 11. 2021. u 07:13

ZORAN V. (34) iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je oteo sugrađanku J. B., kojoj se lažno predstavio kao policijski inspektor, a isto je pokušao i sa N. V.

ЛАЖНИ ИНСПЕКТОР ОТЕО ДЕВОЈКУ: Зоран В. (34) из Требиња ухапшен због незаконитог хапшења суграђанке Ј. Б.

Policija na terenu, Foto D. Curać

Otmica, odnosno protivpravno lišavanje slobode odigralo se u subotu uveče nakon koncerta Bobana Rajovića u Trebinju kada je mladić prišao žrtvi, predstavivši se da je policijski inspektor i da mu je ona sumnjiva, ako ne uđe u njegov automobil na razgovor, zvaće policijsku patrolu. Ubrzo zatim, Zoran V. je uhapšen i utvrđeno je da je bio pozitivan na drogu.

U PU Trebinje navode da im je u 22 časa prijavljeno da je nepoznati muškarac nezakonito "uhapsio" J. B. iz Trebinja. Izvor blizak istrazi kaže da se Zoran V. devojci lažno predstavio kao policijski inspektor i tom obmanom je nagovorio da sedne s njim u automobil.

- Kada je devojka shvatila da se radi o obmani, tražila je od osumnjičenog da zaustavi auto, što on nije učinio. Devojka je telefonom pozvala člana porodice i rekla da je oteta. Osumnjičeni je tada zgrabio za kosu i dok je pokušavao da joj otme telefon, devojka je uspela da se odbrani i iskoči iz automobila - navodi izvor blizak istrazi.

Nakon prijave nekoliko patrola je "dignuto na noge" i krenuli su u potragu za vozilom. Oko 22.30 časova uznemirenu devojku su pronašli na putu za Grad Sunca.

- Operativnim radnjama osumnjičeni Z. V. je identifikovan i lišen slobode.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je i 17. novembra na isti način pokušao da protivpravno liši slobode N. V. iz Trebinja, koja je pobegla - navode u policiji.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i nakon kompletiranja predmeta protiv Zorana V. će biti podneta krivična prijava.

LEČENjE ZBOG ZAVISNOSTI

UHAPŠENOM Zoranu V. na teret se stavlja krivična dela protivpravnog lišenja slobode i lažno predstavljanje. Nezvanično saznajemo da se radi o osobi sklonoj narkoticima, te da ranije ima izrečenu meru obaveznog lečenja zavisnosti od droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)